Translate this page

Οι Allah-Las ξανά στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη!

Allah-Las
Παρασκευή 31 Οκτωβρίου: Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)
Σάββατο 1 Νοεμβρίου: Fuzz Live Music Club (Αθήνα)

Βουτιά στην ψυχεδέλεια των '60s!

Το πιο πολυσυζητημένο γκρουπ των τελευταίων δύο ετών και επίσημοι πλέον αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, μετά τη κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους επιστρέφουν με δύο συναυλίες σε Αθήνα (1/11, Fuzz club) και Θεσσαλονίκη (30/10, Principal club)!

Μία συναυλιακή επιστροφή που μόνο τυχαία δεν είναι αφού εκτός από τις σχεδόν sold out εμφανίσεις της προηγούμενης χρονιάς, η χώρα μας είναι η πέμπτη παγκοσμίως σε σειρά σε facebook likes στην επίσημη σελίδα του γκρουπ. Και όχι άδικα, βέβαια, αφού εκτός από τις εντυπωσιακές συνθέσεις τους, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση της αυθεντικότητάς τους από το γεγονός πως και οι ίδιοι ζουν στο Los Angeles και είναι φανατικοί surfers!

Το δεύτερο άλμπουμ των Allah-Las με τίτλο "Worship The Sun", συνεχίζει από εκεί που έμεινε το εξαιρετικό ντεμπούτο τους (σε παραγωγή Nick Waterhouse), σερφάροντας μεταξύ West Coast garage rock, latin κρουστών και ηλεκτρικής folk. Με πλούσιους ψυχεδελικούς χρωματισμούς και διαχρονικό ήχο που παραπέμπει στην εποχή των beatniks, των surfers και της νομαδικής ζωής, οι Allah-Las παραδίδουν το λεγόμενο δύσκολο δεύτερο άλμπουμ ανεβάζοντας το πήχη ακόμα πιο ψηλά. Απομεινάρια μία άλλης Sunset Trip με χρυσό μαύρισμα και κοσμικές εμφανίσεις στις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνια, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το νοσταλγικό κιτς και να προσθέσουν στο ψυχεδελικό μωσαϊκό τους στοιχεία από Byrds, Love και Felt.

Ακόμα και η ιστορία τους είναι σαν βγαλμένη από την ταινία "High Fidelity" με τα τρία από τα τέσσερα μέλη του γκρουπ να γνωρίζονται, ενώ δουλεύουν, στο θρυλικό δισκάδικο Amoeba στην Sunset Boulevard, γεγονός που όχι μόνο τους διαμόρφωσε ως μπάντα, αλλά τους έσπρωξε και στα υπόγεια της γειτονιάς για να γρατζουνήσουν τα πρώτα τους ακόρντα.


Ετοιμαστείτε για δύο vintage pop βραδιές με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδάνε από τη σκηνή!

Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 31 Οκτωβρίου
Principal Club Theater
Doors open: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (προπώληση), 22 ευρώ (ταμείο)

Αθήνα
Σάββατο 1 Νοεμβρίου
Fuzz Live Music Club
Doors open: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 23 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και τηλεφωνικά στο 11876

Online sales: www.public.gr | www.viva.gr

Διοργάνωση: Doledrums

Facebook | Twitter

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Tindersticks το καλοκαίρι στην Αθήνα

Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus, 7&8 Οκτωβρίου

Οι Tindersticks στην Ελλάδα ( 24 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και 25, 26 Μαΐου στην Αθήνα)